Hopp til hovedinnhold

Om Min Q-idé

Her kan du lese om hvordan vi jobber med å lansere dine idéer.

Send inn din idé

Vil du få ideene dine hørt og realisert? Da har vi den perfekte løsningen for deg! Med "Min Q Idé" kan du enkelt og raskt beskrive ideene dine og sende dem inn til oss. Vi lytter til våre forbrukere og tar ideene deres på alvor. Bli med på reisen med "Min Q Idé" og se ideene dine bli til virkelighet.

Vi vurderer idéen

Vi har et sterkt tverrfaglig team som består av eksperter innen marked og produktutvikling som nøye gjennomgår alle ideene våre. Vi tar vår tid og vurderer nøye hver idé før vi gir en ærlig tilbakemelding.

Ideer som vi finner interessante og ønsker å utforske videre, blir stemplet som "vurderes", mens ideer som ikke passer inn i vår strategi eller som vi ikke tror vil være en suksess, blir stemplet som "avslått". Vi ønsker å være åpne og ærlige med alle som sender oss sine ideer og vil gi en grundig forklaring på hvorfor en idé ble avslått. Vi er alltid på utkikk etter nye muligheter og ser frem til å høre fra deg!

Vi tester idéen

Vi utforsker nye ideér, utvikler prototyper og lar forbrukerne delta i vurderingen. Dersom tilbakemeldingene er positive og produktet er en suksess blant forbrukerne, jobber vi hardt for å få produktet lansert. Hos oss har forbrukerne den viktigste stemme i utviklingen av nye og spennende produkter!

Lansering

Endelig er produktet klart til å bli lansert! Etter en lang og grundig utviklingsprosess er vi stolte over å kunne presentere dette innovative produktet for våre kunder. Vi gleder oss til å se hvordan det blir mottatt i markedet.